TUREN GÅR TIL SILKEBORG

08.03.2024 10:21

Søndag eftermiddag gælder det Silkeborg IF på udebane. Og der bliver stor støtte til drengene, da udebaneafsnittet er udsolgt på JYSK Park.

Det er snart lang tid siden, vi senest var i Silkeborg og på JYSK Park. Vi skal tilbage til september i 2022. Men søndag den 10. marts gælder det igen, når vi kl. 14 tørner sammen i 3F Superligaens runde 21 og den sidste udekamp i grundspillet for denne sæson. 

Udebaneafsnittet på JYSK Park blev udsolgt i ugens løb, så gutterne kan se frem til stor opbakning fra 1.200 fans bag det ene mål.

Da vi dermed bliver mange mennesker ved og omkring JYSK Park søndag, er det en god ide at orientere sig, inden turen går til Silkeborg.  

Vi opfordrer til, at man kommer i god tid. Adgang til tribunerne åbner 12.30, så man kan komme ind på det udsolgte afsnit i god tid. 

AGF’s afsnit til kampen er det normale udebaneafsnit på endetribunen på JYSK Park.

Man skal benytte indgang 6. Se information til udebanefans fra SIF.

Transport
Tager man selv turen i bil til JYSK Park, henvises der til at benytte parkeringspladsen på Søholt Parkvej, hvorefter man skal gå ad gangstien til JYSK Park. Se mere om parkering på JYSK Park her. 

Alternativt henvises der til parkeringspladserne ved Silkeborg Ungdomsskole, Oslovej 2, 8600 Silkeborg.

Og turen derud er jo relativ enkel. Det er blot at sætte snuden efter Silkeborgvej og så finde motorvejen. Husk at køre hjemmefra i god tid. 

Tager man toget, går der tog en gang i timen mod Silkeborg fra Aarhus. Man kan for eksempel køre med Arriva kl. 11:30 mod Herning og standse ved Silkeborg Station kl. 12:16. Lige til en rask gåtur på 45 minutter til JYSK Park. Det er også muligt tage buslinje 11 mod Nørreskov Bakke – Oslovej, som kører fra Silkeborg Banegård til Jysk Park. 

Er man mere til bus fra Aarhus, kan man tage rute nr. 113 søndag kl. 11:15 og ankomme på Silkeborg Trafikterminal kl. 12:30 – halvanden time inden kampstart kl. 14. Herfra har buslinje nr. 9 en rute, der kommer tæt på JYSK Park.  
 
Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer også busture til kampen. Se deres respektive sociale medier for mere information. Men med et udsolgt udebaneafsnit er de ture også udsolgt. 
 
Vi ønsker alle en god kamp. Vis hensyn til hinanden og dine med-fans, så skal drengene nok gøre alt for at hente en sejr og tre point med hjem til Aarhus.
 
Kampen starter kl. 14. JYSK Park åbner kl. 12.30 

God kamp på søndag.