TRAVL PÅSKE: FOKUS ER RETTET MOD LOKALOPGØRET

30.03.2024 17:37

Mandag venter Silkeborg IF i 3F Superligaen i den anden kamp på kunstgræs på fire dage.

Der har ikke været tid til påskeæg eller gækkebreve for Superliga-truppen som har gang i en travl påske med to kampe.

En langfredag, som blev veloverstået med en 3-2 sejr i Oddset Pokalen over FC Nordsjælland. Og så en igen på mandag, 2. påskedag, hvor der er lokalopgør mod Silkeborg IF på JYSK Park.

Så altså to kampe på kunstgræs indenfor fire dage, og efter sejren i den første pokal-semifinale er fokus nu rettet mod 3F Superligaen og den første runde i mesterskabsspillet. 

- Vi vil gerne være succesfulde i begge turneringer, og nedprioriterer ikke noget. Det er ikke AGF's stil og heller ikke min stil. Så vi stiller et kampdygtigt hold på mod Silkeborg IF og så tager vi den næste kamp, og ser hvem der kommer tilbage fra skader og er klar, lød det fra cheftræner Uwe Rösler i mixed zonen efter kampen i Farum. 

Nicolai Poulsen måtte udgå fra kampen i Farum og er tvivlsom til mandagens kamp. Til gengæld kunne vi glæde os over, at både Mats Knoeste og Michael Akoto fik comeback i pokalkampen, som blandt andet så et fremragende mål fra Gift Links, som bragte AGF foran 1-0 på et langskud.

Og efter kampen var Gift Links også allerede på vej til næste kamp på mandag i Silkeborg. 

- Vi har et par vigtige liga-kampe i den næste uge og vi tager bare en kamp ad gangen. Så for os handler det nu om at forberede os på Silkeborg som den næste opgave og arbejde hårdt i den kamp også. Vi fik en sejr derude for ikke så lang tid siden. Det skal vi forsøge at gentage på mandag, lød det fra målscorer Links.

Tager du med til JYSK Park på mandag, så find din billet via linket herunder. Der er kampstart kl. 18.