TILBAGEBLIK PÅ PROVINSKLASSIKEREN

04.03.2024 11:08

Det blev 1-1 mod OB søndag aften. Her ser vi tilbage på kampen.

Endnu en gang blev det en dramatisk afslutning på en kamp, da vi søndag mødte OB i Ceres Park og måtte nøjes med 1-1 efter en sen århusiansk udligning. 

Resultatet betyder, at vi for andet år i træk er med i mesterskabsspillet i 3F Superligaen, da vi med 30 point ikke længere kan indhentes fra den streg, der trækkes om to runder. 

Dermed var det i øvrigt anden gang, at gårsdagens målscorer Mikkel Duelund med et mål var med til at sikre top seks, da han også for et års tid siden scorede i en sejr i Randers, som den gang sikrede en plads i top seks. 

- Det var godt at få sikret top seks og nu går vi i gang med at arbejde på vores effektivitet. For vi skaber ret meget i kampen, men må også erkende, at vi ikke får scoret de mål, vi synes, vi skal, sagde Mikkel Duelund blandt andet efter kampen.



Se interview med Mikkel på AGF TV her. 

Det var da også os, som havde mest boldbesiddelse i kampen med 58,9 procent og flest afslutninger med seks skud på mål mod fire til gæsterne fra Fyn. I alt afsluttede vi 10 gange i kampen. OB’erne to mindre.

Og vi kunne meget vel have scoret mere efter en kontroversiel situation, hvor Frederik Tingager havde bolden over stregen i 1. halvleg. Eller det troede han, at han havde. For målet blev ikke anerkendt efter et VAR-gennemsyn. 



Hør Tingagers reaktion på situationen på AGF TV 

Ved kampen måtte målmand Bailey Peacock-Farell udgå efter et sammenstød med en modstander, hvor Bailey kom slet til skade med en brækket næse.

Han er heldigvis i dag ved godt mod efter han måtte en tur på forbi sygehuset søndag aften. Han har siden kampen modtaget mange hilsner fra fans, som han takker mange gange for. 

Herunder kan man se højdepunkterne fra gårsdagens kamp.