TILBAGEBLIK PÅ LOKALOPGØRET

11.03.2024 13:04

Tre point og fire advarsler kom med hjem fra Silkeborg søndag eftermiddag.

Søndag sikrede vi os tre gode point i Silkeborg IF, da vi vandt på JYSK Park for første gang siden september 2021, hvor vi den gang vandt 2-0. 

I går måtte vi ”nøjes” med en 1-0 sejr, som kom i hus på et selvmål efter en ganske chancefattig kamp, hvor ingen af holdene sprudlede offensivt med i alt syv afslutninger på mål.



Og det kunne da også ha’ været bedre offensivt, lød det efter kampen fra Patrick Mortensen. Men vores anfører hæftede sig ved de tre point som det vigtigste. 



Og det var da også vores første sejr i 2024, som kom i hus på en vanlig stærk defensiv, hvor Jesper Hansen igen kunne notere sig et clean sheet efter han afløste en skadet Bailey Peacock-Farrell. Imponerende 132 clean sheets i Superligaen er Hansen nu oppe på. Og da nærmeste aktive målmand på listen er Silkeborgs Nicolai Larsen med 88 bliver Hansen næppe indhentet sådan lige med det samme. 


Mikkel Duelund måtte i går udgå med en skade. I første omgang tyder det på, at Duelund fik et slag, men det er fortsat uvist om skaden betyder, at Mikkel Duelund må sidde over i nogen kampe. Det afgøres i ugens løb på Fredensvang, hvor alvorlig skaden er for Duelund. 



- Vi håber alle, at det ikke er noget, der tager længe for ham, fordi han har trænet fuldt med siden midten af januar. Og han er blevet skarpere og skarpere, og han er en vigtig spiller for os, sagde cheftræner Uwe Rösler efter kampen, som i øvrigt var den første sejr for Uwe over Silkeborg i hans tid i AGF indtil videre.

Sejren betyder, at vi nu har 33 point i 3F Superligaen. Det er et point mere end samme tidspunkt i sidste sæson. 

At kampen søndag blev vundet på defensiven illustreres af, at det blev til fire advarsler for AGF’erne. Det betyder, at Felix Beijmo og Nicolai Poulsen må sidde ude med karantæne i vores næste kamp, som står mod Hvidovre IF i Ceres Park. 

Det er søndag den 17. marts kl. 17.

Find billet via linket herunder. 

Og se et sammendrag af kampen i Silkeborg her >>>