NY BOG OM AGF: LEGENDER OG ANDRE GODE HISTORIER

20.03.2024 09:06

Ny bog fortæller de gode historier fra AGF's historie.

En ny bog om vores klub har set dagens lys. Her kan man dykke ned i klubbens historie og genopleve både tidligere spillere og store kampe og øjeblikket i historien. 

"Legenderne - De 50 største i AGF's historie" hedder bogen som netop er udkommet på det århusianske forlag; Straarup&Co. 

Bogen er et imponerende værk som over to bind portrætterer de største profiler og nogle af de mest legendariske øjeblikke i AGF’s historie. Flere af legenderne - hvoraf mange er interviewet til bogen - vil være kendt af enhver fan, mens andres historie fortjener at blive genfortalt. Fælles for dem alle er deres enorme betydning for klubben, fansene og byen.

Forfatterne bag bogen er de to tidligere chefredaktører på Aarhus Stiftstidende, Hans Petersen og Peter Vestergaard, samt formand for AGF’s fodboldafdeling Steffen Olesen. Hans Petersen har også spillet på AGF’s bedste hold samt trænet klubbens hold i Superligaen. 

Onsdag aften udkommer vores nye magasin; UPDATE TV på Play+, hvor man kan møde den ene af de tre forfattere, Hans Petersen som fortæller om den nye bog. 

"Legenderne" kan også købes i AGF Fanshoppen, men kun i butikken, som har åben hverdage fra kl. 13 til 17 og lørdag fra kl. 10 til 14.