MASSER AF HJEMMEKAMPE I VENTE FOR YOUNG GUNS

04.03.2024 09:36

Der er rig mulighed for at få set AGF's talenter de kommende uger, når U19, U17 og U15 spiller alle deres kampe i marts på Fredensvang

U19 og U15-holdene var i kamp på Sjælland i den forgange weekend - og selv der både var tidlig føring og comeback-føring for de to talenthold, så kom der ikke fuldt udbytte med hjem til Aarhus.

U19-holdet bragte sig ellers foran to gange i første halvleg i lørdagens opgør mod FC Nordsjælland, da Diesel Herrington og Stefen Tchamche begge scorede.

Lige inden pausen fik Nordsjælland reduceret og midt i anden halvleg fik de udlignet - inden de dybt i overtiden sendte sejrsmålet ind til 3-2.

Næste kamp den 8. marts mod Esbjerg - U19-holdet spiller faktisk de næste fire kampe hjemme på Fredensvang, hvor også Lyngby, FCK og Vejle kommer på besøg. Så der er rig mulighed for at lægge vejen forbi vores træningsanlæg for at støtte og se vores ældste talentårgang.

U15-drengene kom tidligt bagud i deres kamp mod Farum, men på ti minutter i anden halvleg fik Johan Lindstrøm og Wissam Maarouf vendt kampen til vores fordel. Med et lille kvarter igen fik værterne fra Farum scoret til slutresultatet 2-2.

U15-holdet deler program med U19-holdet, så den står også på hjemmebaneopgør mod Esbjerg, Lyngby, FCK og Vejle B den kommende måneds tid.

U17-holdet var ikke i kamp i weekenden og spiller næste gang i den kommende weekend. Det er minsandten også en hjemmekamp mod Esbjerg. U17-holdet nøjes dog med besøg fra Vejle og FCK i deres følgende kamp.

Så er det også i denne uge, at U16 og U19-pigerne tager hul på deres forårssæson - det gør det på udebane i Vildbjerg.