MÅLMAND MED MASKE OG CLEAN SHEET 

18.03.2024 15:03

Bailey Peacock-Farrell var søndag tilbage i AGF-målet. Med en beskyttende maske blev han man of the match.

Søndag var Bailey Peacock-Farrell tilbage i AGF-målet oven på en lille skadespause på en enkelt kamp efter han slog sig voldsomt i seneste hjemmekamp mod OB. Her brækkede han næsen og fik en flænge i hovedet. 



Men målmanden - som i denne uge støder til det nordirske landshold i landskampspausen - slap for skrækken og en længere pause. Og med en særlig maske til at beskytte ansigtet og næsen kunne han spille en nøglerolle i kampen mod Hvidovre IF, hvor han med en række gode indgreb og afgørende redninger blev publikums Man of the match. 


- Det var godt at være tilbage og jeg følte mig tilpas i målet. Det var nok lidt tidligere end, hvad vi i første omgang havde forventet, når man tager i betragtning, hvad der skete. Men jeg var heldig og få dage efter skaden så det ud til, at det ikke ville tage lang tid.

- Der var ingen hjernerystelse og min næse og flænge er helet godt. Så jeg er glad for at kunne være tilbage igen, fortalte Bailey Peacock-Farrell efter kampen, hvor han var på vej hjem for at nyde gaven han fik som man of the match af kampsponsor; Super1Rent. 



Og super så Bailey også ud i kampen. Nærmest lidt superhelte-agtig med en særlig fremstillet maske og kort hår oven på sin flænge i hovedbunden. 

- Masken føles godt. Den er lavet af kulfiber og er bundsolid. Det tog kun en enkelt dag til træning at vænne sig til den. Jeg skulle ha’ den justeret lidt på anden-dagen, men nu sidder den så perfekt, at jeg ikke føler den er der og jeg er ikke opmærksom på den under kampen.

I en vanskelig kamp for holdet havde Bailey Peacock-Farrell sin del af sejren med et clean sheet i 1-0 kampen. Og et par af redningerne kom på et afgørende tidspunkt en times tid inde i kampen, hvor han holdte os inde i kampen.



- Det var en god kamp for mit vedkommende. Jeg havde et par nøgleredninger på vigtige tidspunkter i kampen, og jeg er glad for at kunne bidrage til sejren. Men vi er alle på holdet lidt skuffet over vores offensive indsats i dag (søndag, red.), hvor vi ikke levede op til vores vanlige kvalitet og niveau. Vi kan gøre mere og det har vi vist før.



- Men det var en svær kamp mod et hold, som kæmper for deres liv i bunden af rækken. Og det kan godt være, at den slags kampe på papiret ser nemmere ud end andre kampe. Men det er de sjældent i virkeligheden, sagde Bailey Peacock-Farrell, som hæftede sig ved, at holdet trods alt hentede endnu en sejr til Aarhus. 



- Det er også en kvalitet at få tre point på en dag som dag - det er vigtigt. Nej, vi spillede ikke godt, men vi vandt, og det er også et tegn på en stærk mentalitet og set over hele sæsonen var det vigtige tre point, vi fik os.



Næste gang Bailey Peacock-Farrell - nu med maske - skal i aktion er på udebane på Right to Dream Park i Farum i den første af to pokalsemifinaler. Den kamp spilles den 29. februar og udebaneafsnittet er desværre for længst udsolgt.