MAGNUS KNUDSEN HÅBER PÅ SNARLIGT COMEBACK

15.03.2024 18:24

Magnus Knudsen øjner mulighed for comeback på søndag. Det fortæller han i "Før Kampen", som er vores nye kampaktuelle program på AGF Play +

Vores norske midtbane-mand, Magnus Knudsen har været ude med en skade siden en forstrækning som han fik i en testkamp i vinters har givet ham mere bøvl end forventet.

Det har været en svær periode for Knudsen. Men nu lysner det, fortæller nordmanden, som håber han måske endda kan være i spil til truppen til søndagens kamp mod Hvidovre IF.

- Lige nu går det fint. Jeg har trænet med i de senere dage og det er gået godt. Jeg vil ikke være for optimistisk og presse noget unødigt. Men jeg træner godt og håber, jeg måske kan bidrage mod Hvidovre, hvis træneren kan bruge mig, og så er der en landskampspause bagefter, hvor jeg kan arbejde videre på igen at være 100 procent, fortæller Magnus Knudsen til det nye program; ”Før Kampen” på AGF Play +. 



Her fortæller Knudsen om sit skadesforløb, sin glæde ved at være i Aarhus og i AGF, ligesom han ser frem mod slutspillet. Og nu håber han altså snart at kunne komme tilbage og bidrage på banen. 



- Det er ærgerligt at være skadet. Det har været min første nogensinde, så jeg har længtes efter at komme tilbage. Men jeg vil heller ikke forcere noget. Vi har en fantastisk dygtig fysisk stab som tager sig godt af mig og resten af holdet. Og de er gode til at hjælpe en til at komme tilbage i det korrekte tempo.

- Jeg er jo rastløs og vil gerne hurtigt tilbage, men det går ikke. Så det handler om at passe på. Men jeg føler mig klar. Om det så bliver søndag, det må vi jo se, siger Knudsen, som i programmet også fortæller om sin særlige målfejring i den seneste kamp mod Hvidovre IF og om sin mulige fremtid i AGF. 



Find hele programmet ”Før Kampen” på AGF Play+ i AGF-appen. 

Så kan du også høre fodboldkommentator og iagttager Tommy Bechmanns udlægning af AGF’s grundspil og om AGF Kvindefodbolds premiere på deres forårs, som også finder sted søndag.



Men allerede nu er premiereafsnittet af ”Før Kampen” altså ude på Play+ 
Se hvordan du får AGF Play+ i din AGF-app her >>>