KOM TIL PÅSKEHYGGE MED AGF-SPILLERE OG AROS

21.03.2024 05:35

I påskeferien inviterer AGF og Aros Forsikring på påskehygge med Janni Serra, Gift Links og Frederik Brandhof. Og naturligvis Aros, som er klar med påskeæg og overraskelser til børnene.

Det er snart påske og traditionen tro indtager vi igen Park Allé i Aarhus, hvor Aros Forsikring og AGF i påskeferien er værter for en sjov påskeægsjagt i Aros’ butik på Park Allé.

Her er Aros, Janni Serra, Gift Links og Frederik Brandhof på tirsdag den 26. marts kl. 14 klar til påskehygge og påskeæg.

Kom ned til Aros Forsikring på Park Allé i det centrale Aarhus og gæt, hvilken tre AGF-spillere, der har lavet gækkebreve, som hænger i butikken? Så deltager man i konkurrencen om et kæmpestort påskeæg og en signeret AGF-trøje i børnestørrelse.

AGF maskotten Aros har fyldt kurven med påskeæg til alle børn, mens Aros Forsikring sørger for forfriskninger til store og små. Og man kan altså møde Gift Links, Janni Serra og Frederik Brandhof til en autograf og en fodbold-snak. 

Tager du et gækkebrev med, så giver vi en børnebillet til Ceres Park i bytte. Og til de første 30 børn har Aros Forsikring en flot gave i form af den klassiske røde AGF-udebanetrøje.

Der er altså masser af gode grunde til at komme forbi til påskehygge hos Aros Forsikring inden påskeferien for alvor slår ind. 

Vi mødes på tirsdag kl. 14.00 Aros Forsikring på Park Allé 1.