JEG HAR! MØD AGF'S TRE MÅLMÆND

19.03.2024 17:24

På AGF Play+ fortæller Jonathan Hutters, Bailey Peacock-Farrell og Jesper Hansen om målmandsspillet og deres rolle på holdet.

AGF har tre dygtige målmænd i førsteholdstruppen i skikkelse af Jonathan Hutters, Bailey Peacock-Farrell og Jesper Hansen. 

På AGF Play+ kan man nu finde et længere interview med de tre målmænd, som er optaget på vinterens træningslejr i Spanien - altså før Bailey Peacock-Farrellblev skadet. 

I programmet fortæller Jonathan Hutters, Bailey Peacock-Farrell og Jesper Hansen om, hvordan de startede som målmænd som børnespillere, om deres indbyrdes forhold, hvor de både er konkurrenter og holdkammerater og om faget som målmand. For det er en lidt speciel rolle. 

- Der er en lidt mærkelig psykologi omkring det. Vi synes jo det er sjovt, at sikre, at nogen fejler. Vi stopper andres forsøg på at score mål og dermed deres succes. Det er noget mærkeligt noget. Du er den sidste mand. Det er en dejlig følelse, fortæller Bailey Peacock-Farrell i programmet. 

- Det er en individuel position og sport i en holdsport. Vi er et hold på et hold. Og det er specielt. Det er næsten en helt anden sport end de andre på et fodboldhold i form af bevægelser og, at vi kan bruge vores hænder og den mere eksplosive del af kroppen, lyder det fra Jesper Hansen. 

Hør mere fra Jonathan Hutters, Bailey Peacock-Farrell og Jesper Hansen i interviewet som nu ligger klar i AGF Play+ 

Her kan du se mere om vores nye app og AGF Play og Play+