FELIX OG CO. PÅ JAGT PÅ FREDAG

27.03.2024 06:26

Fredag gælder det FC Nordsjælland på udebane i Oddset Pokalen. Her ser Felix Beijmo frem til kampen. Mød ham også på AGF Play+

Fredag eftermiddag gælder det den første af to pokal-semifinaler, når vi møder FC Nordsjælland på udebane inden returopgøret i Aarhus den 11. april, som man her finder billetter til her. 


Holdet rejser torsdag til Sjælland til de sidste forberedelser inden kampe, og Felix Beijmo og holdkammeraterne ser frem til opgaven med optimisme. 



- Vi glæder os til kampen. Vi er i en god position for at spille os videre. Men det bliver to svære kampe. Så længe jeg har spillet i Danmark har det været svært at spille mod FC Nordsjælland, som er et godt hold.

- Men vi har før spillet gode kampe mod dem - også på deres bane. Så det skal vi finde frem fredag, siger Felix Beijmo som med mål og assist har spillet en stor rolle i alle pokalkampene indtil nu i denne sæson. 

Det kan man høre mere til i et længere interview med vores svenske forsvarsspiller på AGF Play+ 

som man finder i AGF-appen.

Med en udebane som den første kamp af de to i semifinalerne gælder det om at få et godt resultat med hjem til returkampen i Aarhus. 



- Vi skal starte med at få os et godt resultat på udebane og så komme hjem på vores bane i Ceres Park. Her bliver der forhåbentlig fuldt hus og så kan vi gøre det færdig dér med god støtte fra vores hjemmepublikum. Men i første omgang har vi fuld fokus på opgaven fredag, siger Felix Beijmo. 



Find din billet til returopgøret herunder. Udebaneafsnittet på fredag er udsolgt, men der er altså stadig billetter tilbage til returkampen torsdag 11. april kl. 20 i Ceres Park.