FÅ PLADS TIL MESTERSKABSSPILLET

19.03.2024 13:00

Rækkefølgen for forårets billetsalg er nu på plads. Onsdag skal Sølv- og billetabonnenter være vågne og fra torsdag den 21. marts kl. 10 kan Play+ brugere sikre sig plads et døgn for alle andre.

Programmet for resten af foråret i 3F Superligaen blev offentliggjort tidligere i dag.

Og snart kan du sikre dig plads på Ceres Park til de spændende kampe i april og maj, når billetsalget åbner til fem hjemmekampe i slutspillet.  
 


Har man et kortabonnement (Til C-øvre, familieafsnittet eller til stemningsafsnittet) skal man ikke gøre noget og har naturligvis adgang til kampene som normalt. Bemærk dog, at ingen abonnementer er adgangsgivende til pokalsemifinalen. 
 


Sølvabonnenter skal - på grund af nedrivningen og dermed de aktuelle forandringer af Ceres Park - på forhånd hente en billet til en plads til Superliga-kampene. Den mulighed åbner onsdag den 20.3 kl. 10 - 48 timer inden billetsalget åbner.  


Fordele for Play+  

Et døgn efter kan man så som AGF Play+ abonnent så sikre sig en plads til kampene, mens det helt åbne billetsalg åbner på fredag den 22. marts kl. 10. Det sker via billet.agf.dk og AGF-appen.
 
Så skal du med til de klassiske opgør mod Brøndby IF. Dysten mellem landets to største byer eller kampen om det jyske herredømme mod FC Midtjylland. Ja, så er det altså fra senere i denne uge, at pladsen kan sikres til forår, fodbold og fællesskab.  
 
Husk også vores pokalkamp mod FC Nordsjælland, hvor vi den 11. april spiller i Aarhus i returopgøret i semifinalen i Pokalturneringen. Billetsalget til den kamp er i fuld gang og interessen for at være med til den afgørende kamp er stor. Men der er stadig pladser at få lige her eller i AGF-appen.

Glæder man sig til udekampene, så hold også øje med billet.agf.dk eller AGF-appen, hvor kampene vil komme til salg, så snart de frigives.  



Vi glæder os til se dig og resten af Aarhus på Ceres Park til pokalfodbold og Mesterskabsspillet i 3F Superligaen.  

Du finder vores den officielle AGF-app her. 
 
Play+ kan du købe direkte i appen eller via billet.agf.dk.