BECH OG AJ PÅ U21 LANDSHOLDET

13.03.2024 09:54

To AGF'ere udtaget til det danske U21 landshold.

Der er en landsholdspause på vej rundt om hjørnet efter næste runde i 3F Superligaen. Her skal blandt andre Tobias Bech og AJ med det danske U21 landshold, som netop er udtaget i dag. 

Danmark skal møde Østrig i en testkamp i Østrig den 22. marts og derefter Litauen hjemme i en EM-kvalifikationskamp. Den spilles i Vejle den 26. marts. 

Også Jacob Andersen er landsholdsaktuel. Han er således udtaget til U20 landsholdet, der skal til Portugal og spille et par testkampe fra den 20. til 26. marts. 

Fra de yngre rækker skal Luka Callø og Lukas Falk Hansen også til Portugal, hvor U18 landsholdet skal deltage i en mini-turnering. 

Viktor De Paoli og Frej Andersen er udtaget til det danske U17 landshold, mens Mark Ian Steffensen og Adam Fuglsang er med U16. 

For det islandske U16 landshold er Tomas Oli Kristjansson og Kristian Hjaltason i Gibraltar og spiller mod Gibraltar, Færøerne, Litauen.
 
Hos pigerne er det kun U17 landsholdet, der er i aktion nu. Her er AGF's Silke Lynge udtaget. 

Flere AGF'ere kan i den kommende tid blive landsholdsaktuelle efterhånden som de forskellige forbund udtager deres landshold til den kommende pause.