AGF KVINDEFODBOLD MED NEDERLAG TIL FORTUNA HJØRRING

30.03.2024 20:46

AGF's kvinder tabte påskelørdag med 1-0 over Fortuna Hjørring i mesterskabsspillets 3. runde.

1. Halvleg:

Denne påskelørdag var det tid til månedens andet opgør mod Fortuna Hjørring på Nord Energi Arena, da de ventede i tredje runde af mesterskabsspillet. Det var sidste kamp inden den snarlige landsholdspause, og en kamp, hvor vi skulle forsøge at gentage succesen fra 0-1 sejren i pokalkvartfinalen.

AGF’s kvinder kom stærkt fra start og lagde et højt pres på Fortuna Hjørring, som de ligeså gjorde på Kolding i sidste weekends 3-0 sejr.

Dog kunne Fortuna Hjørring sparke bolden bag Katrine Svane efter 24 minutter. Det skete efter en mindre kombination på et hjørnespark, men der blev efterfølgende dømt offside.

Det gav hjemmeholdet et skud energi, som gjorde, at spillet blev mere jævnbyrdigt, som kampen gik frem. Hertil at de kom tættere og tættere på at score kampens første mål.

En stor mulighed kom, da Mathilde Rasmussen var tæt på at score på en dødbold. Hjørrings keeper reagerede hurtigt og lavede en stor redning.

Vi gik til pause uden mål på måltavlen.

2. Halvleg:

Fortuna Hjørring fortsatte deres pres, og der kom flere fysiske dueller. Særligt Mariann Høgh fik at mærke, at hjemmeholdet ville avancere deres nylige nederlag.

I 74’ minut kunne AGF ikke holde dem fra mål længere, og denne gang blev det på hovedstød efter et hjørnespark.

Vi forsøgte at presse Hjørring i slutningen af kampen, dog uden at blive rigtige farlige.

Fortuna Hjørring vs. AGF Kvindefodbold / Gjensidige Kvindeliga Mesterskabsspillet / Nord Energi Arena / 30. marts 2024

1-0 (0-0)
74’ 1-0 Josefine Laursen