AGF KVINDEFODBOLD I ÅRETS FØRSTE HJEMMEKAMP

22.03.2024 11:45

Start påskeferien med en tur på stadion, når AGF's kvinder tager imod Kolding IF i mesterskabsspillets første hjemmekamp.

Denne weekend gælder det årets første hjemmekamp i mesterskabsspillet, når Kolding IF gæster Vejlby Stadion. Kampen spilles lørdag kl. 13, hvor vi skal forsøge at rejse os fra forrige weekends nederlag i Køge.

Sidst, AGF’s kvinder mødte Kolding, var på en regnfuld dag i Ceres Park i efteråret. Her tog vi revanche fra sæsonens åbner i Kolding og gik til landsholdspause på en 2-0 sejr. Så de gode takter skal findes frem igen, når fløjten lyder til kampstart lørdag kl. 13.

-Vi ved godt, at det ser svært ud at kunne spille med i toppen om medaljer, men intet er umuligt. Derfor skal vi forsøge at vinde alle de kampe, vi spiller, og det er vigtigt, at det er den indstilling, vi går på banen med. Der er kun tre point op til Kolding og seks til Fortuna, så vinder vi lørdag, vil det give os et godt udgangspunkt for forårets slutspil, lyder det fra keeper Katrine Svane.

Så skyd påskeferien i gang med en fodboldkamp og kom gerne i god tid, da vi indvier vores nye AL Bank Fanzone.

Kampen spilles kl. 13 på Vejlby Stadion, og har man ikke mulighed for at komme til det nordlige Aarhus, kan kampen ses på Viaplay. Billetter til kampen kan findes lige her.