AGF KVINDEFODBOLD ÅBNER LIGAEN SØNDAG

16.03.2024 08:16

Oven på pokalsucces gælder det nu Gjensidige Kvindeligaen for AGF Kvindefodbold, som åbner mesterskabsspillet mod HB Køge søndag.

Det har været en god uge for AGF's kvinder, som i lørdags slog sig videre til pokalsemifinalerne med en 1-0 sejr på udebane over Fortuna Hjørring. Den selvtillid den sejr gav, skal nu bruges til en ny sejr, når Gjensidige Kvindeligas mesterskabsspil åbner søndag med en udekamp mod HB Køge. 

Her rejser holdet til med selvtillid. Ikke bare fra lørdagens pokalsejr, men også i bevidstheden om, at seneste besøg i Køge gav en 1-0 sejr til AGF. Og efter en god opstart er holdet nu klar til at tage fat på mesterskabsspillet. 

- Vi har stor fokus på os selv og det vi har arbejdet med i opstarten. Vi ved godt det er en svær udebane, vi skal besøge og Køge er et godt hold. Men vi tror på os selv og de ting, vi har arbejdet med og kan vi få det til at fungere, så kan vi også godt få en ny sejr med hjem fra HB Køge, siger Sarah Sundahl i programmet "Før kampen" på AGF Play +. 

Find AGF's nye app for at se programmet, som også ser frem mod søndagens Superliga-kamp hjemme i Aarhus. 

Kvindernes kamp starter søndag kl. 13 og kan følges på Viaplay.