- VI SKULLE HAVE STRAFFET SILKEBORG

16.05.2024 17:32

Mange chancer, men mål i dag - til ærgrelse for cheftræneren.

Det lignede længe en god sejr til hjemmeholdet, da vi torsdag aften spillede lokalopgør mod Silkeborg IF og dominerede kampen i 1. halvleg. 

Men formåede aldrig at få scoret og så slog Silkeborg IF til med et enkelt mål og kunne til sidst vinde kampen - naturligvis til stor ærgrelse for cheftræneren. 

- Vi skulle ha’ straffet Silkeborg IF i dag. Vi spiller rigtig godt i første halvleg og Silkeborg har en stil, der giver muligheder til modstanderne, og i dag fik vi tilspillet os mange. Og vi havde en lang periode i dagens kamp med gode momenter og chancer. 

- Men vi udnyttede dem ikke og får man ikke udnyttet dine chancer, så kan Silkeborg straffe en, og det gjorde de i dag, hvor de var mere effektive foran mål. I dag ville bolden bare ikke ind. Og det er tungt og frustrerende for os, sagde Uwe Rösler efter kampen, hvor han nu har til tirsdag før den næste kommer, når FC København kommer til Aarhus. 

- Nu skal vi have spillerne gjort friske og klar til den næste kamp. Den kommer hurtigt og her skal vi være konkurrencedygtige igen, tilføjede cheftræneren.