- VI SKAL SLUTTE SÆSONEN GODT AF 

12.05.2024 06:01

Målet er klart for Superliga-truppen inden de sidste fire runder i 3F Superligaen, som starter i aften ude mod FC Midtjylland.

Oven på finale-nederlaget i Oddset Pokalen forleden, handler det nu om at få sluttet turneringen bedst mulig af, så vi kan komme ind til sommerpausen med et godt momentum og få en god sommeropstart.

- Vi skal slutte sæsonen godt af. Det har vi et ansvar for som spillere og som klub, og det vil hjælpe os til at blive succesfulde i næste sæson. Vi er meget taknemmelige for den opbakning, vi fik i finalen og har fået i hele sæsonen. Derfor gjorde det også så ondt, at vi ikke kunne give tilhængerne en pokal. 

- Så i næste sæson skal vi komme tilbage og være med til at kæmpe om noget igen. Og derfor er det vigtigt, at vi får sluttet turneringen godt af med nogen gode kampe, sagde Felix Beijmo i mixed zonen efter torsdagens pokalfinale, hvor vores svenske forsvarsspiller fik comeback oven på en skadespause. 

Se senere i dag om Beijmo er med i truppen til dagens kamp mod FC Midtjylland, som spilles kl. 18. Tager du med til Herning, så find billet via linket herunder.