VARM OP TIL FINALEN PÅ AGF PLAY

08.05.2024 04:12

Masser af optakter til pokalfinalen på AGF Play.

Hvis ventetiden til torsdagens pokalfinale forekommer lidt lang, må vi så foreslå at tilbringe noget af tiden med AGF Play og AGF Play+, som i de senere uger har varmet op til pokalfinalen og har intensiveret sin dækning i de senere dage. 

Se for eksempel serien; Min Finale som ser tilbage på nogen af fortidens pokalfinale-sejrer med dem, der var med. Du kan også se et spritnyt afsnit af Før Kampen, hvor vi taler pokalfinale med Flemming Povlsen og Troels Bech. Og for de historie-interesserede er der også masser af spændende klip fra gamle finaler.

Premiere 

Tirsdag aften havde vi premiere på Vejen til pokalfinalen, som er en ny dokumentar, der - sammen med spillerne - ser tilbage på dette års pokalturnering, som altså har ført os i finalen på torsdag.

I dag onsdag ca. kl. 13.30 sender vi live fra pokalfinale-pressemøde i Parken og man kan også se frem til en særlig finale-udgave af AGF For Alle, som udkommer torsdag morgen. 

Og så dækker AGF Play og Play+ naturligvis finalen tæt og intenst. 

Så hop ind og se med. Der er både noget for dem, som endnu ikke er med i AGF Play+, men naturligvis mest for medlemmerne af AGF Play+. 

Find AGF Play i den nye AGF-app.