U19 VINDER POKALFINALE

AGF U19 vandt 2-1 over Randers i finalen i DBU Jylland Pokalturneringen.

Tirsdag sidst på dagen spillede AGF U19 Pokalfinale mod Randers Freja FC på Cepheus Park i Randers. Her fik holdet god støtte af mange fremmødte AGF-tilhængere som totalt dominerede lydbilledet på stadion i Randers og skabte en flot atmosfære om finalen.

De medrejsende blev da også belønnet med et hurtigt mål, da AGF bragte sig foran efter 1-0, hvor vi satte os stærkt igennem Randers-forsvaret og bolden endte hos Mark Ian Frøkjær Steffensen som scorede sikkert.

Hjemmeholdet svarede hurtigt igen med et tungt pres mod AGF-målet og vi var flere gange presset ganske langt tilbage med flere Randers-chancer til følge. Og kun sporadisk var AGF’erne så farlige i resten af halvlegen som de havde været i de første ti minutter i en stærk indledning på kampen.

Blandt andet omkring den halve times tid, hvor det trak op til en ny GF-scoring, men Randers’ unge målmand hev et par gode redninger op.

Julius Beck, som i dag optrådte for U19 holdet inden turen går tilbage til hans italienske klub efter endt lejemål, ramte overliggeren efter et godt skud frem mod pausen på en første halvleg, som AGF'erne sluttede bedst.

2. halvleg
Det var århusianerne som startede anden omgang bedst med aggressivt og målsøgende spil. Det gav op til flere gode chancer. Blandt andet et stærkt langskud, som krævede lange arme af Randers-målmanden.

Men de unge Randers-drenge skulle ud og jagte mål, hvis de skulle ha' en chance for at vinde pokalen. Men de var oppe mod en god AGF-defensiv i dag, som arbejdede stenhårdt hele vejen igennem. Det holdt værterne fra de allerstørste chance i det meste af 2. halvleg. Og når de så endelig kom til en afslutning havde Marius van der Raad i AGF-målet godt styr på bolden.

Efter 70 minutter kom AGF til en rigtig fin chance på et godt gennembrud af Julius Beck, der spillede Frederik Emmery, men vinklen blev lidt for spids til det gav endnu et AGF-mål.

Som kampuret nærmede sig de 80 fik de unge AGF-drenge skabt en god mulighed i vores venstre side, hvor Noah Strandby kunne score til 2-0.

I overtiden fik Randers reduceret og det blev lidt for spændende, men til sidst kunne young guns række armene i vejret og glæde sig over en pokalsejr.