TRAFIKINFORMATION INDEN I AFTEN

21.05.2024 07:34

I aften er der igen fodbold i Ceres Park, hvor det desværre ikke er muligt at parkere på Jysk Væddeløbsbane som vi plejer. Så det er en god ide at orientere sig om trafikken og parkeringsmulighederne inden kampen.

I dag kl. 19 spiller vi 3F Superliga-sæsonens næst-sidste kamp og den sidste hjemme kamp for denne sæson, når det gælder AGF mod FC København kl. 19. 

Som altid er det en god ide at orientere sig forhånd om trafik og parkering, hvis man planlægger at komme til kampen i bil. Og især til denne kamp, da der denne gang ikke er parkering hos Jysk Væddeløbsbane.

Vi kan derfor i aften forvente et ekstra pres på de begrænset antal parkeringspladser, der er ved og omkring Ceres Park. Derfor er det en god ide, at se efter alternativer inden turen går til kampen. 

Det er for eksempel den store parkeringsplads ved Jyllands Allé, hvor der ofte er pladser, hvis man kommer i rigtig god tid. Men også Kongevejen eller Tangkrogen er velegnende alternativer. 

Bemærk dog, at der først skal ryddes og frigives pladser efter pinsens Royal Run. Men det skulle ske i løbet af dagen. 

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en en af de mange by-busser, der går ud i Kongelunden. 

Man se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Tag bussen
Ceres Park ligger jo tæt på byen, så det er altid godt at tage for eksempel cyklen eller bussen, hvis man har mulighed for det. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så spadsere fra Midtbyen eller tage bybussen til Ceres Park.

Bybusserne 11, 13, 16, 17 og 18 fra Midttrafik kører jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik.

Bemærk at Midttrafik til kampen indsætter ekstra busser på linje 18. Det kan man læse mere om her >>>

Det bedste råd er som altid, at man kommer i god tid til kampen, der starter kl. 19. Portene til Ceres Park åbner kl. 17.45. Kl. 16 åbner AL Bank Fanzonen og AGF Fanshoppen.

På gensyn i aften og god tur til kampen.