TINGAGER ÅRETS SPILLER - BEIJMO ÅRETS FIGHTER

27.05.2024 11:05

Traditionen tro uddeles der altid i AGF en Årets Spiller pokal og en Årets Fighter pokal, når sæsonen er slut.Således også i år, hvor prisen som Årets Spiller går til Frederik Tingager, som har haft en flot sæson i forsvaret, hvor han næsten har spillet alle kampe for AGF.

39 kampe og fire mål er det blevet til i alle turneringer i 2023/2024 sæsonen, hvor Frederik Tingager også har været på Rundens Hold i 3F Superligaen tre gange. I alt har Frederik Tingager spillet 159 kampe for AGF siden han kom til Aarhus i 2019. 

Årets Fighter blev Felix Beijmo, der kom til AGF i januar 2023 og siden har indtaget vores hold med stor kraft og ihærdighed - om det så er fra centerforsvaret eller som wingback. Felix er noteret for 34 kampe i denne sæson med fem mål og fire assist, og havde han ikke måtte side ude i nogen kampe i foråret på grund af en skade, var det også blevet til flere.

Som Tingager har Felix Beijmo også flere gange været på Rundens Hold i 3F Superligaen i sæsonens løb. I alt har Beijmo spillet 47 kampe for AGF. Sidste år gik prisen som Årets Spiller til Patrick Mortensen og Årets Fighter til Tobias Mølgaard. 

John Amdisen var den første til at blive årets spiller i AGF tilbage i 1963, mens Kim Ziegler blev den første til at blive årets fighter, da den blev uddelt første gang i 1978.

De to priser uddeles af AGF's trænerstab og sportslige ledelse, og består af en gave og to vandrepokaler, hvor spillernes navn bliver indgraveret til tid og evighed.