SOLEN SKINNER OVER CERES PARK: VÆRD AT VIDE INDEN LOKALOPGØRET I AFTEN 

16.05.2024 06:44

Så blev det kampdag i Aarhus. I aften mødes vi igen i Kongelunden.

I aften tyvstarter vi pinsen med fyraftensbold og lokalopgør i Ceres Park, hvor vi kan se frem til en smuk torsdag aften med lune temperaturer i Kongelunden. Vi møder Silkeborg IF med kampstart kl. 18. Find billetter lige her.

Kl. 13 åbner AGF Fanshoppen og kl. 15 åbner vi AL Bank Fanzonen, som er klar til at danne ramme om en hyggelige torsdag eftermiddag og tidlig aften inden kampen.

Flyt fyraftensøllen ud i det gode vejr i Kongelunden og varm op til kampen i AL Bank Fanzonen, hvor du finder boder, underholdning og mulighed for at få stillet sulten.

Her kan du også møde Plant et Træ, som vi i AGF samarbejder med om at skabe mere skov i Aarhus. Plant et Træ er i AL Bank Fanzonen værter for en tegnekonkurrence, for de yngste fans, hvor man kan vinde intet mindre end en frugtlund.

Find billetter til kampen her >>>

Kommer man i bil til kampen i aften kan man igen parkere på Jysk Væddeløbsbane. Find parkeringsbillet her.Husk også, at der går mange busser til Ceres Park til kampen. Få overblikket hos Midttrafik her. Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 15, åbner portene til Ceres Park 16.45. Ca. 17.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 17.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning. Kort inden kampen synger vi som altid Malaga sammen og så er der ellers kampstart kl. 18. 
Mangler man stadig den gratis AGF-app, så se mere her. Det er en god ide at få den hentet inden kampen, så man kan være med i Man of the Match afstemningen og få de seneste informationer og kampoptakter. Hør for eksempel Uwe Rösler fortælle om dagens startopstilling i AGF Play+ kl 17.

Sørg for, at du har din billet klar, når du går ind på Ceres Park og, at der er skruet helt op for lyset på telefonen, hvis du viser din billet på den måde. Husk, at vi synger Malaga sammen inden kampstart og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften, så vi kan sætte den gode stemning i gang inden kampen. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen, der åbner kl. 13. Vi glæder os til at se mange glade AGF'ere til en solrig hjemmekamp.Rigtig god kamp og på gensyn til en ny stor fælles fodboldoplevelse i Ceres Park.