MASSER AF YOUNG GUNS-BOLD I DEN KOMMENDE TID

13.05.2024 08:52

Alle ungdomsholm er i kamp i denne uge - endda med en pokalsemifinale i midtugen. Bliv opdateret på vores talenthold lige her.

For vores U19-hold bød den netop overståede weekend på et møde med den kommende modstander i den pokalfinale, der venter sidst på måneden, da Randers Freja var på besøg på Fredensvang. Det blev gæsterne, der tog første stik og en sejr på 2-1 med hjem til Randers efter et sejrsmål i det 90. minut. Næste møde mellem de to hold er i finalen i DBU Jylland Pokalen den 28. maj på Cepheus Park.

Næste modstander i U19-rækken er Sønderjyske Fodbold, der kommer til Fredensvang på lørdag.

U17-pokalsemifinale onsdag

Efter nederlag til OB of FC Midtjylland var der igen point til vores U17-hold, der scorede først i deres kamp for tredje kamp i træk. William Thomsen stod for vores scoring i en 1-1 kamp, der endte med et ekstra point til Aarhus.

For U17-holdet venter der en stor kamp i midtugen, når holdet spiller pokalsemifinale mod Hobro onsdag d. 15. maj på DS Arena i Hobro. 

Allerede lørdag er holdet igen i kamp i U17-rækken, når de også møder Sønderjyske Fodbold på Fredensvang.

U15-drengeholdet måtte i weekenden indkassere et 0-3 nederlag til Randers Freja og skal som de ældre årgange i kamp mod Sønderjyske Fodbold på lørdag.

Forsmag på pokalfinale hos U19-pigerne

På søndag venter der et opgør mod Fortuna Hjørring for vores U19-piger. Fortuna er også modstanderen, når årets pokalfinale spilles i Hadsund den 12. juni.

Inden da har U19-holdet altså både en kamp mod Fortuna, men også kampe mod Kolding og Vildbjerg, der skal vindes, hvis vi skal holde os til helt i toppen. Der er et par hold, der har kampe i hånden, så det store regnestykke er lidt teoretisk, fordi de fire tophold har mellem fem og syv kampe tilbage - og flere af dem er interne opgør.

Hvis FC Nordsjællands hold - som lige nu ligger på en fjerdeplads, men med to kampe færre, vinder alle deres kampe, så vil de også tage guldet i U19-rækken. Men hvis de snubler, så er det AGF, der ligger bedst til at kunne gøre rent bord i egne kampe - blandt andet fordi vi er rækkens mest scorende hold.

Hos U16-pigerne er det også Fortuna Hjørring, der venter i næste kamp - det er også på søndag på banerne i Lyseng.