INDEN FREDAGSKAMP: KLAR PÅ REVANCHE 

01.05.2024 17:54

Anføreren er klar på at slå tilbage i en revanchekamp mod FC Nordsjælland på fredag.

Fredag gælder det FC Nordsjælland i 3F Superligaen til fredagsbold i Ceres Park. Det er vores sjette møde med nordsjællænderne i denne sæson og det femte på relativt kort tid efter vi jo slog dem ud i Oddset Pokalen, men også led et stort nederlag for under to uger siden i Farum. Så fredag er det tid til revanche. 


- Det er lidt mærkeligt, at vi møder dem så mange gange, som vi har gjort på det seneste. Men sådan er det jo med mesterskabsspillet og pokalen - det er bare sådan strukturen er. Og vi forbereder os på samme måde som til alle andre kampe og ser også på, hvordan de har udviklet spillet over de seneste kampe. 



- Vi vil rigtig gerne stikke en kæp i hjulet på deres metaldrømme og selvfølgelig bevise noget i forhold til seneste kamp mod dem, hvor vi jo har revanche til gode. Den skal vi gå ud og hente fredag aften, hvor den skal ha’ fuld skrald på Ceres Park, siger Patrick Mortensen, som - trods vores store nederlag i seneste kamp - fik scoret to gange mod FCN og dermed nu er alene i spidsen for topscorerlisten i 3F Superligaen. 



Men fredag kan det godt igen blive defensiven, der skal gøre det for os. Seneste kamp i Aarhus mod FC Nordsjælland endte med en smal 1-0 sejr til os efter en sen scoring i pokalsemifinalens sidste kamp. 



- FC Nordsjælland er gode på bolden og det kræver altid noget ekstra af os af som hold. Det viste vi i pokalkampen, hvordan vi skulle gøre og det skal vi finde frem igen på fredag. Det er en ny kamp, hvor vi ud og se om vi kan hente en sejr over Nordsjælland i Aarhus igen, siger Patrick Mortensen til UPDATE TV på AGF Play+. 

Der er kampstart fredag kl. 19. Husk, at vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 16 til en god gang fredagsbar og fredagsbold i Kongelunden. Kom og vær med. Hent din billet via linket herunder.