FØRSTE KAMP AF TRE SIDSTE I DENNE SÆSON: - VIGTIGT AT FÅ EN SEJR

15.05.2024 17:46

Jacob Andersen ser frem til torsdagens lokalopgør.

Der står lokalopgør på plakaten i aften for Superliga-truppen, som i sæsonens tredje-sidste kamp møder Silkeborg IF på Ceres Park.

Altså samme modstander, som vi tabte til i pokalfinalen - og selv om det nu ”blot” er en Superliga-kamp, så er ønsket om revanche stort inden kampen i aften kl. 18. 



- Jeg vil gerne ha’ revanche. Vi skal vise os godt frem for fansene og vise, at de sidste kampe også er vigtige. Det er vigtigt, at vi som klub og hold får vist os godt frem torsdag og i de andre resterende kampe. Derfor er den her kamp mod Silkeborg IF også vigtigt og vi skal bare ud og gi’ alt for at jagte en sejr, som vi er sultne efter, siger Jacob Andersen.



Ser man bort fra pokalfinalen, så har vi endnu ikke tabt til Silkeborg IF i 3F Superligaen i denne sæson, men hjemme i Aarhus har vi haft svært ved en sejr og spillede uafgjort i seneste møde - det skulle gerne ændre sig i aften. 



- Vi har haft gode kampe mod Silkeborg i Superligaen i denne sæson. Så vi skal ud og tage fat i kampen, så vi kan komme i gang med at få sluttet godt af i de her tre sidste kampe, tilføjer Andersen. 

Mangler man stadig billet til dagens kamp, så find den i linket herunder.