EN MÅLRIG AFFÆRE VAR IKKE NOK FOR AGF KVINDEFODBOLD

04.05.2024 15:31

Otte mål blev der scoret i lørdagens opgør på Ceres Park.

Lørdag middag var det tid til weekendens andet opgør i Kongelunden da Fortuna Hjørring gæstede Ceres Park efter, AGF’s herrer spillede mod FC Nordsjælland fredag aften.

For anden weekend i streg var det grønsværen på Ceres Park, der blev spillet på, efter vi i sidste weekend mødte Brøndby IF til første opgør i pokalsemifinalerne – og det var da også Fortuna Hjørring, vi slog ud i kvartfinalen tilbage i marts måned. Siden da har de to jyske hold mødtes, hvor det blev det nordjyske hold, der trak det længste strå.

Så i dag var det revanche, der skulle jagtes. Og det så ud til at blive en opgave, der skulle kæmpes for, da modstandere scorede kampens første mål efter kun to minutters spil.

Men kampen var først lige startet, og der skulle da heller ikke gå kort tid, før udligningen kom. Et fint indlæg af Tina Fremo fra højre kant fangede Laura Faurskov, som for anden kamp i streg på Ceres Park kunne lade sig hylde af sine holdkammerater efter at have sparket bolden i nettet.

En målrig affære var først lige startet, og Tina Fremo fik også bidraget til den kun otte minutter efter – denne gang ikke med et assist, men med en flot scoring. Vores norske kantspiller sendte en velplaceret afslutning af sted, der sad spot on i modsatte hjørne, og dermed stod der 2-1 efter 18 minutters spil.

Kort inden kampens første halve time lød der igen jubel på Ceres Park til endnu en udligning. Fortuna Hjørrings målfarlige Joy Omewa satte foden på indlæg, der akkurat hoppede forbi Marie Gade i målet.

Det blev ikke til mere, og vi kunne gå til pause til stillingen 2-2.

Vi får ikke den start på anden del af kampen, som vi havde håbet på, og modstanderne fra Hjørring udnytter vores fejl til fulde. De er særligt kendte for deres hurtige spil, og det mærker vi ved at bruge kræfter på at løbe banen tynd.

Som i starten af kampen får Fortuna scoret et tidligt mål, men måltavlen skal opdateres løbende, da der bliver scoret tre mål i Ceres Park på alene fem minutter. Fortuna scorer det andet mål, men så sørger Signe Baattrup også for at få sit navn på tavlen, dog efter en afretning mod mål.

Vi jagtede en udligning længe, og indskiftede Emma Hoppe var da også lige ved at få kassen i hus, men ramte overliggeren af målet.

Vi endte med at inkassere endnu et mål og måtte se os slået af et bedre spillende hold i dagens opgør mod Fortuna Hjørring, der endte med en 3-5 sejr.

Næste hjemmekamp er allerede om én uge på Vejlby stadion mod FC Nordsjælland kl. 15. Hvis du er studerende og har et gyldigt studiekort, kan du komme gratis til kampen. Mere information kan findes på AGF Kvindefodbolds facebookside.