DEN HVIIE SKOV ER GODT PÅ VEJ: OVER TUSIND TRÆER PLANTET

16.05.2024 20:26

Sammen har vi sikret træer til en ny skov udenfor Aarhus. Det markeres ved dagens lokalopgør.

AGF og organisationen Plant et Træ har i et års tid ”samlet” træer ind til en ny skov ved Ajstrup lidt uden for Aarhus. Her er Plant et Træ sammen med Aarhus Kommune ved at skabe en ny stor skov. En lille del af den skal blive til den Hviie Skov, som AGF og vores tilhængere står bag. 

I aften markerer vi vores samarbejde med Plant et Træ i forbindelse med lokalopgøret mod Silkeborg IF. Og vi kan fejre, at AGF indtil nu har været med til at samle mere end tusind træer ind til skoven!

Det samlede antal træer er 1.247 og dækker over en donation fra TPI El & Automation. Træer, som AGF donerede, da vi startede samarbejdet og så er resten kommet fra donationer fra AGF’s tilhængere, som har kunne donere et træ, når man har købt en billet til hjemmekampene i Ceres Park.

Alt i alt betyder det altså over 1.200 træer fra AGF som enten er plantet eller er på vej til at blive plantet i Ajstrup. 

- I AGF arbejder vi aktivt for at nedbringe vores eget forbrug og aftryk, og med Den Hviie Skov ønsker vi at bidrage positivt til forøgelsen af de århusianske skove og til at der komme flere træer. Og de mange træer, som vi nu har samlet ind, er en rigtig fin start som vi godt kan være stolte af, siger Sine Hausner, der er ansvarlig for bæredygtighed i AGF.

Ved dagens kamp i Ceres Park kan man møde Plant et Træ i AL Bank Fanzonen. Her de er værter for en tegnekonkurrence for børn, hvor man kan vinde en hel frugtlund.

Når man køber en billet til AGF’s kampen, kan man - samtidig med sit billetkøb - donere 20 kr. til nye træer og dermed støtte arbejdet med en ny skov i Aarhus.

Det gør man via billet.agf.dk

Prøv det allerede i dag, hvis du mangler en billet til aftnens lokalopgør i Ceres Park.