CS CITY STILLADSER OG AGF BYGGER ENDNU HØJERE

14.05.2024 04:52

Fra Sølv til Guld: CS City forlænger partnerskab med AGF.

Intet byggeri uden et stillads, og på mange byggerier i Jylland er det CS City Stilladser, der står bag de nødvendige stilladser.

Nu øger CS City sit engagement i AGF efter de ikke bare har forlænget et partnerskab med AGF, men nu også udvidet det fra et Sølvpartnerskab til nu at være Guldpartner i AGF.Dermed fortsætter CS City stilladser opbakningen til AGF, der startede i 2019, hvor CS City blev erhvervspartner i AGF. Siden er samarbejdet blevet stærkere og større, og nu udvider CS City stilladser altså endnu engang sit engagement. - Vi har været meget tilfredse med det udbytte, vi har fået ud af samarbejdet med AGF indtil nu. Det være sig i det stærke erhvervsnetværk, som AGF tilbyder og arrangementerne til kampene. Og nu er vi klar til at bygge på og dermed også få glæde af den større eksponering, som følger med den nye aftale. - AGF er inde i en omskiftelig tid med et byggeri af et nyt stadion. Det er en periode, hvor det er vigtigt at bakke op, og vi ser frem til de kommende år, hvor vi fortsat er en del af byens hold, siger direktør Mark Hansen. Tyve års erfaring 

CS City har siden 2004 tilbudt professionel stilladsopsætning og udlejning til erhverv og industri. Hovedkontoret er i Højbjerg og CS City Stilladser er involveret i mange af de store byggerier i Aarhus og omegn. Men med afdelinger i Aalborg og Randers betjener CS City kunder i hele Jylland med sin ekspertise og stort udvalg af forskellige stilladser og opsætning til alle typer opgaver, som for eksempel murer-stilladser, facadestilladser, stilladsoverdækninger m.m.

Fra 2024 har CS City overtaget Trekantens Stilladser A/S i Fredericia, som udvider CS Citys service til også at dække Fyn og Sjælland. Trekantens Stilladser A/S har - udover byggeri - speciale i stilladser til broer, værfter med videre. - Det er en fornøjelse, når en partners engagement vokser, som tilfældet har været med CS City Stilladser, der startede som erhvervspartner og nu bliver Guldpartner. Det vidner om et stærkt engagement i AGF og vi er stolte af, at CS City Stilladser kan se sig selv som en del af AGF i de kommende år og på et endnu højere niveau end tidligere, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen. 


Se mere om CS City her >>>