AGF-TRÆNER NOMINERET TIL ÅRETS TRÆNER 

10.05.2024 08:45

Tidligere cheftræner for AGF's Pige DM U19 og nuværende liga-assistent, Søren Kiilerich er nomineret til Årets Træner.

Hvert år kårer det århusianske elitesamarbejde ESAA Årets Træner i Aarhus. 

ESAA et partnerskab mellem lokale klubber, byens uddannelsesinstitutioner, Team Danmark og DIF. Og en gang om året fejrer de byens idrætsliv med forskellige kåringer. Herunder også Årets Træner. 

Og i år er Søren Kiilerich nomineret til Årets Træner. 

Søren Kiilerich er nominmeret for sin tidligere rolle som cheftræner for AGF Kvindefodbolds U19 hold, der i de senere år har kunne fejre både mesterskaber og pokaler, mens de har leveret flere spillere til AGF’s Gjensidige Kvindeligahold og til de danske ungdomslandshold. I nomineringen af Søren hedder det blandt andet, at:Talent- og spillerudviklingen er den store passion for Søren Kiilerich, hvor flere års arbejde i talentfodbolden for piger kulminerede i 2023, da han - sammen med spillere og stab førte AGF’s U19 Ligahold helt til tops og kunne kalde sig både Danmarksmester, Pokalmester og Nordisk mester.
  
Søren Kiilerich er nomineret fordi han har vist, at han som talentudvikler har sikret over 20 landsholdsspillere til de danske landshold, han har sikret spillere overgangen mellem ungdom og senior og så har han i 2023 leveret samtlige resultater, der er muligt for årgangen. 


Søren er altid professionel, han brænder for at give alt til sine udøvere og han er enormt vellidt og respekteret blandt spillere, forældre og kollegaer for hans store indsats.

Stort tillykke med nomineringen til Søren Kiilerich, der i 2024 tiltrådte som assistenttræner for kvindeliga-holdet. Prisen som Årets Træner uddeles ved DM Festen den 17. maj, hvor ESAA og byens idrætsliv fejrer idrætsudøverne og resultaterne fra 2023.