AGF KVINDEFODBOLD HENTER PROFIL HJEM

21.05.2024 10:00

Cecilie Johansen vender tilbage til AGF.

Hun var den første spiller som kom på kontrakt, da AGF Kvindefodbold så dagens lys for fire år siden. For et år siden rejste Cecilie Johansen så til tyske Bayer 04 Leverkusen i Frauen-Bundesligaen. Men nu vender hun hjem til Aarhus og AGF efter AGF Kvindefodbold har fået muligheden for at hente den 24-årige offensive midtbanespiller tilbage til klubben.

Dermed er AGF Kvindefodbold klar med den første tilgang op mod den kommende nye sæson.

- Da der opstod en mulighed for at hente Cecilie hjem, slog vi til. Frauen Bundesliga har stor konkurrence og et højt niveau, som har været med til at udvikle Cecilie.- Inden hun rejste, var Cecilie en markant del af liga-holdets i AGF Kvindefodbolds første år, og hun forlod Danmark som en profil i Gjensidige Kvindeligaen. Nu får vi en sulten og ærgerrig spiller hjem, som vil bidrage med sin erfaring og offensive kvaliteter på vores hold i den kommende sæson, siger cheftræner for AGF’s Gjensidige Kvindeliga-hold, Michael SchjønbergSom AGF’er nåede Johansen 70 ligakampe og en håndfuld pokalkampe inden hun i 2023 blev solgt Bayer 04 Leverkusen.

20 mål er hun noteret for i den hvide trøje, ligesom hun har spillet 37 ungdomslandskampe for Danmark. Nu genoptager hun altså karrieren i AGF, hvor Cecilie Johansen har lavet en to-årig aftale. 

Velkommen hjem til Cecilie.