NY MÅLMANDSTRÆNER PÅ FREDENSVANG 

Foto: fsf.fo — 11.06.2024 14:00

Velkommen til András Gángó, der er ny målmandstræner for 3F Superliga-truppen. Efter Frode Grodås returnerede til det norske landshold før sommerpausen, er der nu en ny målmandstræner på plads i Superliga-truppen på Fredensvang.

For når forberedelserne til den nye sæson starter efter sommerpausen, tager András Gángó over som målmandstræner.András er dansk/ungarer og kommer fra en tilsvarende stilling i Vejle Boldklub, hvor han de sidste tre år har været målmandstræner på Vejles førsteholdsteam. Den 40-årige tidligere målmand stoppede sin aktive karriere i 2019 og har siden været målmandstræner. Blandt andet omkring det færøske A-landshold og U21 landshold. Han har også arbejdet i norsk fodbold i Tromsø IL og altså senest i Vejle siden 2021.For András bliver det i øvrigt til et gensyn med Aarhus, hvor han for tyve år siden kom til fra Ungarn og var elev på Idrætshøjskolen i Vejlby/Risskov.

I den forbindelse trænede han både en kort overgang på Fredensvang og har også trænet i Aarhus Fremad inden hans aktive karriere tog fart i udlandet frem til, han sluttede sin karriere til fordel for trænergerningen i 2019. Nu kan András Gángó altså se frem til et gensyn med Fredensvang og Aarhus som den nye målmandstræner i Superliga-staben.

Velkommen til!