MÅLLØS FØRSTE TESTKAMP

22.06.2024 12:39

Lørdagens testkamp mod Brabrand endte 0-0.

Lørdag formiddag lagde Fredensvang rammer og Bane 1 græs til sommeropstartens første testkamp. På besøg var bysbørnene og vores gode venner fra Brabrand IF som vi tidligere har testet med flere gange.

Og de blå fra Brabrand kom med god modstand i en kamp, hvor AGF’ere dog fra starten satte sig på spillet. Uden dog at få skabt de helt store chancer, hvor et par langskud inden for de første ti minutter var det tætteste hjemmeholdet kom på mål. 

Tilskuerne på Fredensvang og seerne på AGF Play+ kunne se Henrik Dalsgaard og Aksel Halsgaard få uofficiel debut i den hvide trøje, da begge de to nye forsvarsspillere startede inde i dagens kamp. Og de gjorde begge en fin figur med påpasseligt forsvarsspil og en fokuseret indsats. 

Efter et kvarters tid begyndte Brabrand at bide lidt fra sig og fik optræk til et par chancer uden det dog for alvorligt blev farligt. 

Det formåede vi heller ikke rigtig at gøre det i den modsatte ende, hvor vi - trods et stort spilovertag - ikke fik skabt de helt åbne chancer før sidst i halvlegen, hvor blandt andre Tobias Bech var tæt på, men blev blokeret. 

Så vi gik til pause uden mål og det kunne AGF’erne være mest utilfredse med, mens Brabrand nok var glad for en solid defensiv. 

I anden omgang skiftede AGF hele holdet ud, så det var 11 nye, der startede. Dermed kom hele kamptruppen i spil i dag, som det jo også er meningen med testkampene. 

Indledningen var lidt rodet på anden halvleg indtil Luka Callø skød flot på mål, men måtte se sig forsøg blive reddet af Brabrands velspillende målmand, Mathias Ørnskovs

Kort efter måtte han dog ha’ hjælp af overliggeren, da Frederik Emmery kom igennem og ramte overliggeren inden bolden endte hos Gift Links, som skød forbi tæt under mål. En fin aktion af unge Emmery som var involveret i meget offensivt i anden halvleg. 

En hård træningsuge sad i stængerne på mange AGF’ere som også i anden halvleg havde svært ved at komme helt igennem til Brabrands mål. Tættes på kom nok Sigurd Haugen, som netop er hjemvendt fra endt lejemål, da Peter Bjur spillede ham fri foran Brabrands mål, men hans forsøg blev flot reddet. 

Kort før tid var Peter Bjur på spil igen med endnu en stor chance. Mens hans forsøg på at chippe bolden over Brabrands målmand var forgæves efter endnu en redning. 

Så det blev en testkamp uden mål, men med 45 minutter vigtige kampminutter i benene for alle tilgængelige spillere i truppen. 

Næste gang bolden ruller er til en showkamp på onsdag i Skødstrup, hvor vi håber at se mange til showkampen som starter kl. 17.30 

Næste testkamp er søndag den 30.6 mod AC Horsens. 

AGF’s trup på Fredensvang: 
Jesper Hansen, Jonathan Hutters, Felix Beijmo, Henrik Dalsgaard, Lamin Trawally, Frederik Tingager, Aksel Halsgaard, Mikkel Kristensen, Jacob Andersen, Nicolai Poulsen, Mads Emil Madsen, Gift Links, Peter Bjur, Tobias Bach, Frederik Brandhof, Patrick Mortensen, Sigurd Haugen, Tobias Bech, Luka Callø, Lukas Falk, Frej Elkjær Andersen og Frederik Emmery.