ENGELSK MODSTAND TILFØJET TIL OPSTARTSPROGRAM - FØLG MED PÅ PLAY+

13.06.2024 06:55

Kom tæt på AGF's opstartsprogram, der netop har fået tilføjet en testkamp mod engelske Luton Town F.C.

I næste uge vender 3F Superligaen tilbage fra sommerferie og begynder forberedelserne til en ny sæson.

Her venter fire testkampe, hvor den seneste netop er blevet føjet til programmet. Man kan se alle kampene direkte, når AGF Play+ livestreamer testkampene. 

I den sidste testkamp venter engelske Luton Town F.C. som netop er rykket ud af Premier League og skal i gang med at forberede sig til deres sæson i EFL Championship. Vi tester mod englænderne i England den 13. juli på deres træningsanlæg i en kamp, som er lukket for tilskuere. 

Men først gælder det tre testkampe i Danmark, hvor den første er den 22. juni kl. 11 mod Brabrand IF. Den næste er mod AC Horsens den 30. juni kl. 13, mens FC Midtjylland venter i en testkamp den 4. juli inden det altså gælder Luton Town den 13. juli. 

Kampene mod Brabrand og AC Horsens spilles i Aarhus, mens den mod FC Midtjylland er en udekamp, som sandsynligvis spilles i Ikast. 

Alle fire testkampe kan ses på et live-stream på AGF Play+. Mangler man stadig AGF Play+, så se her, hvordan man kommer med. 

Husk, at AGF-appen er gratis og her er der masser af godt gratis indhold. Men ønsker man AGF Play+, skal man være med på et abonnement, som starter fra 29. kr. om måneden. 

Se mere om Play+ her >>>