EN NY ÆRA BEGYNDER: VÆR DE FØRSTE TIL AT SE VORES NYE TRØJER 

12.06.2024 13:08

Den 13. juni inviterer vi til premiere på AGF's nye trøjer. Kom på Salling ROOFTOP til en eksklusiv aften i trøjernes tegn.

Den 13. juni løfter vi sløret for den kommende sæsons nye spillertrøjer. Det sker ved et stort lanceringsevent på Salling ROOFTOP, hvor alle AGF’ere er velkommen. Vi kunne i vinters fortælle, at vi fra sommer skifter til Craft som ny udstyrspartner i AGF.Og de nye spillertrøjer er nu lige på trapperne. Den 13. juni fra kl. 16 præsenterer vi den nye spillertrøje på toppen af Aarhus på Salling ROOFTOP. Her kan man ikke bare være blandt de første til at sikre sig den nye hjemmebanetrøje, men også få indsigt i tilblivelsen af trøjerne, når repræsentanter for Craft og AGF fra scenen præsenterer alle vores tre kommende trøjer; Hjemme, ude og tredjetrøjen og fortæller om designet og tankerne bag de nye trøjer. 


Arrangementet, der er gratis, starter torsdag den 13. juni kl. 16 på Salling ROOFTOP. Bemærk, at der er begrænset plads på Salling ROOFTOP og dørene kan blive lukket, når det maksimale antal gæster er nået. Vi anbefaler derfor at komme i god tid, da der altså er begrænset med plads. Køb den nye trøje

På Salling ROOFTOP vil man kunne få en eksklusiv mulighed for at købe den nye trøjer, som bliver sat til salg i et begrænset antal.

Den 13. juni om aften åbner salget online på shop.agf.dk og AGF Fanshoppen på Ceres Park starter salget den 14. juni kl. 13, hvor man vil kunne købe den nye trøje. Udebane- og tredjetrøjen kommer til salg senere.