BLIV EN DEL AF AGF: AGF TALENT SØGER HOLDLEDERE

03.06.2024 05:02

AGF søger nye holdledere. Kom og vær med på holdet.

AGF’s to bedste ungdomshold på drengesiden; U17 og U19 søger hver en ny person m/k til at stå i spidsen for holdets materiale, kamptøj og praktisk kampforberedelse, når AGF Talent nu søger nye holdledere med ansvar for vores to bedste drengehold. 



Vi leder efter personer med passion for fodbold og med en ambition om at skabe de bedst mulige vilkår og rammer for vores talenthold, når de spiller kampe.



Opgaven består i at klargøre kamptøj og gøre klar til kampe. Herunder materialer, bolde, forplejning, tage mod dommere, når vi spiller hjemme, oprydning mv.



Opgaverne for en holdleder indebærer, at man er ansvarsfuld, initiativrig og handlekraftig. Og det hjælper, hvis man også er struktureret og praktisk anlagt. 

Det vigtigste er, at du er motiveret for at gøre en forskel for en god gruppe af drengespillere, der regner med dig og, at du holder af at være en del af et fællesskab omkring fodbolden og AGF, hvor du giver af dig selv, men også får rigtig meget igen.

Fællesskabet i fokus


Kan du se dig selv i jobbet, så bliver du en del af et spændende og udviklende elitemiljø i AGF, hvor der altid arbejdes med at gøre spillerne bedre individuelt og kollektivt, og et team, som sætter fokus på fællesskabet omkring holdet. 



Stillingen som holdleder i AGF Talent er ikke et fuldtidsjob, men snarere et supplement eller et fritidsjob for den rette person. Man skal regne med at arbejde, når holdene spiller - en eller to gange om ugen, og så deltager man en sjælden gang ved træning og ved møder. 



Vi aftaler din løn ved ansættelse. Derudover tilbyder vi adgang til alle Superliga- og Kvindeliga hjemmekampe og mange fede oplevelser, som for eksempel udlandsture med holdene. Vi sørger naturligvis også for dit arbejdstøj. 



Vi søger altså efter to personer til stillingerne som holdleder for AGF U17 og AGF U19. 

Har ovenstående fanget din interesse, så send en email til chefholdleder, Søren Teglgaard Jørgensen på [email protected] hvori du beskriver dig selv med nogle få ord og om du søger både stillingen ved U17 og U19 eller et specifikt hold-ønske.  

Vi vil derefter kontakte dig. Vi glæder os til at høre fra dig.