BIOSÆDER FÅR NYT LIV PÅ FREDENSVANG

18.06.2024 06:58

Sæder fra Nordisk Film i Aarhus genbruges i nyt akademi på Fredensvang

Hos vores venner i Nordisk Films biograf på Sankt Knuds Torv i Aarhus er de i gang med en større opgradering af alle sæder i biografens sale. Der bliver fremover færre sæder, men nu med muligheden for en ekstraordinær god bio-oplevelse med elektriske stole og en mere luksuriøs biografoplevelse. Den opgradering får vi også glæde af i AGF, som i forbindelse med renoveringen i Nordisk Film har fået mulighed for at overtage 60 biografsæder som skal genbruges i et auditorium i det kommende akademi på Fredensvang. Her skal der indrettes et state of the art auditorium og stolene fra Nordisk Film vil bidrage til netop det. 

Derfor var medarbejdere fra AGF Talent forleden forbi biografen på Sankt Knuds Torv for at hente sæderne, så de kan gøres klar til installeringen i det nye akademi, der forventes at åbne til oktober. Dermed kan fremtidens talenter sidde til møder og briefing i stole, som de selv måske har set James Bond eller Minions i.

AGF og Nordisk Film i Aarhus har gennem flere år samarbejdet om forskellige aktiviteter, hvor AGF blandt andet har holdt møder for fans og sponsorer i biografens store sal på Sankt Knuds Torv, ligesom der fra tid til anden også afholdes sponsorarrangementer hos Nordisk Film. 

Nordisk Film Biografer er den første biograf i Aarhus til at tilbyde de nye sæder og dermed den nye, mere luksuriøse filmoplevelse til gæsterne.

Tusind tak til Nordisk Film for muligheden for at genbruge sæderne til nyt brug.