AGF KVINDEFODBOLD: GÆSTER VANDT TIL SIDST I VÅD VANVIDSKAMP

08.06.2024 13:16

Trods en 3-0 føring ved pausen tabte AGF Kvindefodbold i dag efter et comeback fra gæsterne fra HB Køge.

AGF’s kvinder spillede lørdag sæsonens sidste hjemmekamp, hvor de forsvarende mestre fra HB Køge var på besøg. Gæsterne kunne i teorien stadig nå guldet i denne sæson, mens hjemmeholdet spillede om æren fra en femteplads, som bliver slutplaceringen i denne sæsons Gjensidige Kvindeliga.

På et meget vådt Vejlby Stadion, hvor regnen silede ned det meste af kampen var det AGF, som kom bedst fra start.

Efter et lille kvarter stod der 1-0 på tavlen, da bolden efter et hjørnespark endte hos Laura Faurskov, som kunne krone et flot forår med en scoring tæt under mål.

Målet ansporede hjemmeholdet og frem mod den halve time skød Mathilde Rasmussen flot udefra til 2-0 til AGF.

Mens regnen tog til var det stadig hjemmeholdet, der havde det bedst på den våde overflade. Sarah Sundahl fandt efter 34 minutter Laura Faurskov, som scorede endnu en gang til 3-0. En stilling som holdt til pausen i en flot AGF-halvleg.

I anden omgang kom HB Køge jagtende desperat ud i regnvejret og fem minutter inde fik de reduceret. Det satte gang i stort pres mod AGF’erne, som vi ikke kunne stå i mod. Efter 70 minutter scorede HB Køge igen, da  Cornelia Kramer kunne score sit andet mål. Og sørme om ikke Cornelia Kramer gjorde det onde ved værterne efter 80 minutter.

Så var det helt lige efter et stort comeback fra gæsterne. Mod kampens slutning fik HB Køge straffespark, der blev reddet af Katrine Svane i AGF-målet.

Men ak og vej - med et minut tilbage på tavlen scorede gæsterne endnu en gang og kunne derfor rejse fra Aarhus med en 4-3 sejr efter en våd og vanttig kamp i Vejlby.

Der venter nu kvinderne en enkelt kamp tilbage i sæsonen på udebane i Kolding næste weekend.