AGF KVINDEFODBOLD: FLERE FORLÆNGELSER PÅ PLADS

27.06.2024 10:07

Tre centrale spillere forlænger med AGF.

AGF’s kvinder er nu gået på sommerferie efter den første sæson med mesterskabsspil i Gjensidige Kvindeligaen.

Men inden solbrillerne og badedyret er fundet frem, er der blevet tid til at sikre tre kontraktforlængelser for den kommende tid. 

Således har Mathilde Rasmussen, Sarah Sundahl og Katrine Svane forlænget deres aftaler med AGF.- Mathilde Rasmussen har haft et virkelig stærkt forår, hvor vi for alvor har set hende udfolde noget af hendes potentiale i den bedste danske række. Derfor er vi naturligvis også glade for at forlænge Mathilde yderligere to år, så vi kan fortsætte den gode udvikling og for hende og for resten af holdet, siger chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen, som også kan noteres sig, at Sarah Sundahl har sat sin signatur på en forlængelse af sin aftale efter en flot sæson.


- Sarah går forrest - både på og udenfor banen og er vigtig for holdet. Hendes iver efter at blive bedre og sætte en høj standard for vores fodboldspil - både i relation til hende selv og hendes medspillere, har været centralt for vores fremadrettede samarbejde, fortæller Daniel Lauridsen.

Også målvogter Katrine Svane har taget handskerne af og sat sin signatur på en kontraktforlængelse med AGF. 


- Katrine Svane er definitionen på en kulturbærer og en af dem med mest erfaring i den århusiansk kvindefodbold. Hun er en sikker sidste skanse og bidrager til en stor ro, når hun er i målet. Fortsættelsen af samarbejdet er derfor rigtig glædeligt og vi tror på at hun kan bidrage rigtig positivt både til resultaterne og til vores keeper-miljø.Svane, Sundahl og Rasmussen starter den nye sæson op igen med preseason til den kommende Gjensidige Kvindeligaen den 16. juli.