AGF KVINDEFODBOLD: FARVEL TIL EN KLUBLEGENDE

12.06.2024 08:00

AGF siger farvel til Kathrine Spanner, der i mere end 10 år har været en del af århusiansk kvindefodbold.

Efter denne sæson siger AGF Kvindefodbold farvel til Kathrine Spanner, når hendes kontrakt udløber.

25-årige Spanner har været i AGF siden skabelsen i 2020, hvor VSK og IF Lyseng gik sammen med AGF om at lave en eliteoverbygning. Den gang var Spanner en del af VSK’s liga-hold og midtbanespilleren fortsatte i den hvide trøje, hvor det - trods en langvarig skadespause - siden er blevet til mere end 50 kampe for AGF.

- Kathrine kom til Skovbakken i hendes tidlige ungdomsår fra Hadsten, da hun blot var 12 år gammel og har været med på alle de etaper, der har været i udviklingen af århusiansk kvindefodbold. 

- Hun har været og er en fantastisk ambassadør for vores værdier i AGF og haft en positiv indflydelse på vores miljø både på og uden for banen, hvor hun også i skadesperioder har haft overskud til at give til omgivelserne omkring hende.

- Så vi sender nu Kathrine videre i karrieren med en stor tak og med gode minder om en god tid gennem de sidste mange år, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve. 

 - Klubben betyder enormt meget for mig og vil altid gøre det. Jeg er taknemmelig for at have mødt så mange fantastiske mennesker igennem tiden, og så håber jeg ikke, det er et farvel, men på gensyn, siger Kathrine Spanner, der blev hyldet med blomster forud for weekendens kamp mod HB Køge.Alle i AGF ønsker Spanner alt mulig held og lykke i fremtiden og takker for en god tid i AGF.