AGF-FANMEDIE ER ÅRETS FAN I 3F SUPERLIGAEN

05.06.2024 08:50

Hvert år hylder 3F Superligaen de mange fans, der kommer ud på de danske 3F Superliga-stadions og giver ligaen farver og fantastisk stemning, ved at finde en Årets Fan. På måde ønsker 3F Superligaen, at ære de fans, der gør dansk klubfodbold til noget særligt. 

Og i år er Årets Fan i 3F Superligaen fra Aarhus. Det er nemlig fanmediet KSDH.dk og den tilhørende podcast; LydenAGF, der har vundet 3F Superligens Årets Fan 2024!

Fanmediet er udvalgt ved, at fans fra alle klubber har kunne stemme efter klubberne hver har leveret en indstilling til 3F Superligaen. Dem der modtager flest stemmer fra fans og fra Divisionsforeningens Årets Fan komité vinder.

Og i år blev det altså AGF-fanmediet, som løber med titlen og æren som Årets Fan i 3F Superligaen 2024.



Fra alle os i AGF skal der lyde et stort tillykke med kåringen.



- KSDH.dk drives på frivillig basis af en mindre gruppe AGF-tilhængere, som har gjort det til deres mål at opbygge et seriøst og professionelt fan-medie i Aarhus.



Vi ved i AGF, hvad det kræver at producere godt og relevant indhold, og det er imponerende og flot, hvordan gruppen bag KSDH.dk kan levere på det niveau, som de gør hver eneste uge. Det vidner om en stor dedikation til klubben og til deres medier.


Vi har i klubben lært folkene bag KSDH.dk at kende som seriøse og troværdige formidlere af AGF og af klubben. Og til trods for, at det er et fanmedie, så kan KSDH.dk også være kritiske og skarpe, når det gælder. Det har vi respekt for, og sådan skal det være
, lød det blandt andet i indstillingen af KSDH.dk og LydenAGF. 

Besøg Årets Fan 2024 her. 



Og læs mere om 3F Superligaen kåring af Årets Fan her.

(Billede: Redaktør for KSDH.dk Jonas Roulund og Podcastvært, Rasmus Thomsen med trofæet fra 3F Superligaen Årets Fan 2024)