AGF’ER ER ÅRETS PROFIL: STOR HÆDER TIL SARAH DYREHAUGE 



07.06.2024 06:00

AGF Kvindefodbolds anfører Sarah Dyrehauge har haft en forrygende sæson for sit hold i Gjensidige Kvindeligaen med flere mål og assist. Og det er blevet bemærket af kollegaerne fra de andre hold i ligaen, som har stemt Sarah Dyrehauge ind som Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga 2023/2024 - en pris som uddeles i samarbejde mellem DBU og Spillerforeningen.  



Det er AGF-anførerens kollegaer fra Gjensidige Kvindeliga, der igennem de seneste uger har afgivet deres stemmer, som har valgt Sarah Dyrehauge som Årets Profil.



- Jeg havde ikke forventet at være nomineret, og at jeg så vinder, gør mig meget stolt. Det er en kæmpe ære og et stort skulderklap til mine holdkammerater. Det er dem, der gør, at jeg kan være den spiller, jeg er.

- Det samme gælder trænerstaben - alle i AGF og mine tidligere trænere. Stort cadeu til AGF og mine holdkammerater. Og tak til alle dem, der har stemt på mig, sagde Sarah Dyrehauge, da hun fik overrakt prisen som Årets Profil. 



Sarah Dyrehauge vinder prisen foran FC Nordsjællands Malia Steinmetz og Kolding IF’s Benedicte Moss Rasmussen. Prisen som Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga uddeles i et samarbejde mellem DBU, Spillerforeningen og Hessel HiRE.

Stort tillykke til Sarah Dyrehauge med den flotte hæder.