UGEN I AGF

Foto: Ole Nielsen — 01.07.2024 09:00

Uge 27 er i gang på Fredensvang.

Oven på søndagens test-sejr i Horsens, går vi nu ind i en ny uge, hvor 3F Superliga-truppen har fokus på forberedelserne til den kommende sæson, mens både AGF Kvindefodbold og det meste af AGF Talent fortsat er på sommerpause. Dog er U19 startet op igen med træning og deres sommeropstart. 

Uge 27 er traditionen tro en ekstra hyggelig og travl uge på Fredensvang. For her er der som regel AGF Fodboldskole. Og i år er ingen undtagelse, når næsten 200 børn i denne uge mødes på vores anlæg til en fed uge med fodbold og fællesskab. Tirsdag eftermiddag kigger Superliga-truppen forbi og hilser på børnene til fodboldskole. 

Ellers er der igen træning på programmet i den kommende uge og nogle dage også to træningspas. Torsdag spiller vi opstartens tredje testkamp, når turen går vest på til en træningskamp mod FC Midtjylland. Den spilles den 4. juli kl. 13 og kan følges direkte på AGF Play+

Lørdag er der så fridag inden det hele starter forfra, mens vi kommer nærmere forårspremieren den 19. juli hjemme i Ceres Park.