SOMMERFERIE-HJÆLP SLUTTES MED BESØG PÅ CERES PARK

30.07.2024 09:00

Familier og børn som har været på sommerferie med Børnenes Kontor skal til fodbold på fredag i Ceres Park.

Når vi fredag tager imod Sønderjyske hjemme på Ceres Park bliver det med en gruppe særlige gæster på lægterne. 



Sammen med Børnenes Kontor har vi nemlig inviteret familier, som har været på sommerferie med Børnenes Kontor, der er en organisation, som hjælper økonomiske trængte familier og børn og, hvis Aarhus-afdeling, vi i AGF har samarbejdet med gennem flere år. 



Hovedformålet for Børnenes Kontor er at hjælpe børn til et værdigt og glædesfyldt liv gennem forskellige former for støtte. Herunder også ferieophold for skolebørn i alderen 8-12 år, der af økonomiske og familiemæssige årsager ikke har mulighed for at komme på sommerferie.

Det er de børn og deres familie, som er inviteret til fodbold på fredag. 

- Børnenes Kontor er rent faktisk startet som sommerferiehjælp helt tilbage i 1944 og udgør fundamentet for organisationen. Siden er vi vokset med andre gøremål, men feriehjælpen er stadig en central af arbejdet.

- Vi holder hver sommer en feriekoloni på vores egen koloni ved Mariendal - tæt ved Ajstrup syd for Aarhus. Her vægter vi nærvær, sociale relationer og naturoplevelser med kompetente voksne til at give børnene en god sommerferieoplevelse.



- Familierne var afsted i uge 28 og nu ser vi frem til at supplere oplevelsen med en tur på Ceres Park på fredag. Vi er rigtig glade for invitationen og generelt vores samarbejde med AGF, fortæller Peter Locht, som bestyrelsesformand for Børnenes Kontor i Aarhus. 

Fredag kommer der i alt 36 børn og voksne, som har været på sommerferie ved Mariendal. Vi glæder os til at se dem og håber de kan slutte sommeren med en sejr og en dejlig fodboldoplevelse. 

Børnenes Kontor er også en del af AGF’s årlige julehjælp. 

Se mere til Børnenes Kontor her >>>