NY MÅLMAND PÅ PLADS: VELKOMMEN TIL LEOPOLD

03.07.2024 03:02

Ny målmand i truppen. Svenske Leopold Wahlstedt kommer til AGF.

Der kommer et nyt ansigt i målmands-teamet på Fredensvang, når forberedelserne til den nye sæson intensiveres. Således er vi glade for at kunne byde velkommen til Leopold Wahlstedt som ny målmand i AGF. 

Svenske Leopold Wahlstedt, der fylder 25 år i denne måned, kommer til AGF fra et ophold i engelske Blackburn Rovers, hvor det i den forgangne sæson blev til 25 kampe.

Wahlstedt stammer fra Stockholm og har fået sin fodboldopdragelse i AIK Stockholm. Som seniorspiller brød han igennem i norsk fodbold for Odd, for hvem han spillede 68 kampe, inden turen i sommeren sidste år gik til de tidligere engelske mestre Blackburn Rovers.

Nu gælder det altså nye udfordringer i Aarhus for Leopold Wahlstedt, som også er noteret for en enkelt A-landskamp for Sverige.

- Leopold har været inde i en positiv udvikling som målmand, og vi har fulgt ham længe, og det har vi ikke været ene om. Han har stærke kvaliteter på stregen og er dygtig i spillet med bolden, og vi tror på, at han vil kunne udvikle sig yderligere i vores dygtige målmands-team, hvor vi har en stærk rutine i Jesper Hansen og et ungt talent i Jonathan Hutters.

- Så det er en stor fornøjelse, at det nu lykkes at hente Leopold til AGF og vi ser frem til at byde ham velkommen på Fredensvang, hvor han får mulighed for at deltage i forberedelserne frem til den nye sæson, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. 

Leopold Wahlstedt er hentet på en ikke offentliggjort transfer i Blackburn Rovers og tiltræder i AGF på en 5-årig aftale. 

Inden længe kan du se det første interview med Leopold Wahstedt i Play+.