NU SKAL SEJREN I HUS 

30.07.2024 05:31

Sønderjyske venter fredag, hvor godt spil skal konverteres til tre point.

Fredag venter en ny kamp i 3F Superligaen, hvor Sønderjyske Fodbold kommer til Aarhus til en kamp, der starter kl. 19. 



Oven på sæsonens to første kampe, hvor vi stadig mangler en sejr - men hvor der har været tilfredshed i truppen med spillet - gælder det nu fredag om at få konverteret det gode spil til tre point.

- Offensivt fungerer vi godt og det skal vi huske at tage med. Vi skal blive ved med at være positive. Vi har spillet to fine kampe og bliver vi ved sådan her, skal sejrene nok komme.

- Det bliver en svær kamp mod Sønderjyske. Men vi skal ud og angribe på samme måde som vi har gjort i de sidste par kampe, så vi kan få de tre point, sagde Tobias Bech efter søndagens kamp i Parken, hvor han endnu en gang kom på tavlen i 3-2 kampen. 



Også Gift Links så lyspunkter i skuffelsen over nederlaget i søndags. 

- Man vinder nogle kampe - taber nogle, sådan er fodbold. Men alle kan se, at vi spiller godt i store dele af kampene i øjeblikket, og vi skal nok ramme et punkt, hvor vi begynder at lukke kampene - det skal nok komme, lød det fra Gift Links oven på søndagens kamp. 



Meget har været godt
For cheftræner Uwe Rösler handler ugen nu om at holde spillerne på sporet og sætte fokus på det gode spil. Han så selv Sønderjyske i deres seneste kamp og forventer, at det er en stærk oprykker, som løber på banen fredag på Ceres Park. 



- Spillerne skal forstå, at meget har været godt i de første to kampe. Men vi lever i en resultatorienteret verden og savner point bedømt på vores indsats. Så nu ser vi frem mod fredag. Det bliver en hård kamp mod et veltrænet hold med stor energi, hvor vi skal prøve igen at få skabt de chancer, vi har gjort i de første to kampe, sagde Uwe Rösler.

Sønderjyske er oprykkere til 3F Superligaen og det er derfor mere end to år siden, vi senest mødte sønderjyderne. Det var i maj 2022 i Aarhus, hvor vi spillede 1-1 i et forår, hvor vi spillede mod Sønderjyske hele tre gange med en sejr til hver af holdene og altså et kryds.

Nu gælder det altså et nyt møde på fredag den 2. august kl. 19 i Ceres Park.