15.01.2024 22:01

Efter 3-3 i årets første testkamp er vores cheftræner tilfreds og ser frem til træningslejrens sidste dage.

Det er nu engang sådan med fodbold, at man helst gerne vil vinde. Når det så er sagt, så er det ikke altid dét, der afgør om en kamp har været en succes. I hvert fald ikke når det er årets første træningskamp.

På trods af en tremålsføring der ikke holdt helt til sidst, så er det en tilfreds cheftræner, der kan gøre status over årets første 90 minutter.

- Vi så meget af det, vi har arbejdet på til træning. Vi så energiske ud i begge halvlege. Det var det vigtigste for mig. At vi eksekverede på de ting, vi har trænet. Vi scorede mål og burde have scoret flere. Og så blev vi lidt sjuskede til sidst, det er ikke sådan, vi vil spille. Vi gav tre lette mål væk og burde have vundet kampen. Men overordnet er jeg meget tilfreds, fortæller Uwe Rösler på hotellet efter kampen.

Inden kampen fortalte du, at spillerne kom ind til kampen med trætte ben og hoveder - hvordan reagerede spillerne i dag?

- Jeg var positivt overrasket. Vi så skarpe ud. Vi har ikke trænet ret meget i høj fart endnu, men spillerne så skarpe og energiske ud. Vi var gode på bolden og fulgte vores gameplan perfekt. Vi skulle have scoret flere mål, mindst to mere.

Hvad skal der ske til træningen i morgen?

- Endnu en dag på træningsbanen. Vi er på banen hver dag for at udnytte de fremragende faciliteter. I morgen bliver en af de kortere dage. Vi kommer til at arbejde i grupper. Angriberne kommer til at træne afslutninger. Midtbanespillerne kommer til at træne pasningsspillet og afslutninger og forsvaret træner afleveringer, clearinger og at komme godt frem. Og så bliver målmændende bombarderet af vores angribere i morgen, siger Uwe Rösler.

God arbejdslyst til vores målmænd i morgen!