TILBAGE TIL AARHUS: VELKOMMEN TIL TOBIAS BACH 

05.01.2024 17:00

AGF henter ung Aarhus-dreng i FC Fredericia.

Som dreng stod han på Ceres Park og heppede AGF frem. Nu får han selv muligheden for at blive en del af holdet nede på banen.

Den unge Tobias Bach er således nyeste mand i hvidt efter vi har hentet den tyveårige offensiv-spiller i FC Fredericia. 



Dermed vender Tobias Bach hjem til Aarhus, hvor han er vokset op i den lille by Bendstrup lidt nord for Lystrup og startede med at spille fodbold i vores samarbejdsklub, Todbjerg-Mejlby IF.

Som ungdomsspiller var han en tur forbi Randers for senere at få sin seniordebut for VSK Aarhus i 3. division, hvor han blev topscorer inden han i sommer sidste år skiftede til FC Frederica. 

Her fik Tobias Bach i efteråret fik sit gennembrud i NordicBet Ligaen med fire mål og to assist i hans første sæson i fæstningebyen. Og nu går turen altså tilbage til Aarhus og til Fredensvang, hvor han er blevet udstyret med en fem-årig aftale i AGF. 

- Tobias er ung spiller, som vi har fulgt med stor interesse i et stykke tid. Han har haft en flot sæson for FC Fredericia, hvor han har vist sit potentiale med både mål og assist - også mod Superliga-modstandere i Fredericias flotte pokalsæson. 

- Tobias er en talentfuld offensiv spiller, der både kan spille på kanten og som angriber med en fin næse for mål. Og vi henter ham med henblik på fremtiden og en tro på, at han kan fortsætte sin positive udvikling i vores miljø og set-up, fortæller sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. 


Hjem til Aarhus 
Selv ser Tobias Bach meget frem til at vende hjem til Aarhus - nu som AGF’er. 



- Jeg er utrolig glad for den her mulighed - det er en stor chance for mig. Jeg har udviklet mig meget som spiller i Fredericia. Så nu føler jeg mig klar til at tage det næste skridt. Og det er fedt, at det bliver i AGF. Jeg er selv vokset op med at tage til fodbold på Ceres Park og AGF er en stor klub med fantastiske rammer for at udvikle sig som fodboldspiller. 



- Jeg har haft en lidt atypisk karriere og har måske skulle kæmpe mig mere til det end så mange andre unge spillere. Det hårde arbejde ser jeg frem til at fortsætte i AGF, så jeg kan gengælde den tillid og tro som klubben viser ved at hente mig, siger Tobias Bach.



Tobias Bach får nummer 23 i AGF og tiltræder med det samme, når juleferien slutter på søndag og med en nytårsappel for hele klubben på mandag. 

Velkommen til Tobias Bach!