POSTKORT FRA SPANIEN

12.01.2024 21:51

Følg med her på AGF.dk og på vores sociale medier for at få seneste nyt fra holdets træningslejr i Spanien.

Den tredje hele dag på årets første træningslejr er slut. Dagen er gået med formiddagstræning, hvor der var masser af arbejde med bold, opspil og afslutninger. Derefter fik spillerne et par timers fritid inden intensiteten stiger igen med to træninger i morgen. 

Det er tydeligt at se, at det er sæson for træningslejre for Europas fodboldhold. Der er masser af velkendte klubber og spillere på plads på træningsbanerne her i Marbella.

Ottendedelsfinalisterne i Champions League fra Borussia Dortmund og PSV Eindhoven har forberedt sig til deres forårssæsoner i byen ligesom andre klubber fra Tyskland, Belgien, Schweiz og Østrig og spillere fra Premier League og Serie A har været på banerne her i det sydlige Spanien de seneste dage.

Lige rundt om hjørnet bor for eksempel en gammel kending, Adam Daghim, der er landet med hans Red Bull Salzburg i denne uge. 

Belgiske Club Brugge har netop også forladt Solkysten - de skulle tilsyneladende ikke nyde noget af at være for tæt på det hold, der senest har slået dem i UEFA Conference League.

Handsker og halsedisser er blevet hjemme

Det siger sig selv, at der er forskel på vejret i Danmark og Spanien midt i januar, men temperaturerne og snemængderne hjemme i Aarhus gør det i den grad tydeligt, at en træningslejr sydpå giver rigtig god mening lige nu. 

Indtil videre arter vejret sig ganske pænt med temperaturer omkring 15 grader og stiger endda lidt henover weekenden, så forholdene for trup og trænerstab er som de skal være. 

Følg med på vores forskellige kanaler i løbet af ugen og nyd et mål fra Patrick Mortensen, der har taget målnæsen med ind i det nye år.