NY MÅLRIG TESTKAMP I SPANIEN

Foto: Andres Lopez Sheridan — 18.01.2024 15:43

Torsdag spillede vi igen 3-3 mod et ungarsk hold på træningslejren i Spanien.

Torsdag eftermiddag kom der endnu en god og målrig testkamp i bæltet på træningslejren i Spanien, da vi spillede 3-3 mod ungarske Puskas Akademia FC og gentog dermed mandagens resultat, hvor det også blev 3-3 mod et andet ungarsk hold. Og som i mandags kom vi også foran først i kampen, da Tobas Bach efter små ti minutter drev bolden stærkt frem og selv endte i feltet, hvor han samlede en ripost op og dermed kunne score sit første mål i den hvide trøje. Efter en halv times spil var det Peter Bjur som var på spil, da han opfangede bolden efter godt AGF-pres og kunne score til 2-0. 

Men inden pausen svarede Puskas igen, da de udnyttede et par AGF opspilsfejl og boldtab og kunne score to gange til stillingen 2-2 ved pausen.

Som på måltavlen var indledningen på 2. halvleg en lige affære. Vi havde byttet en del spillere og havde mange gode momenter i spillet, men dog uden at blive helt farlige foran mål.

Dog var Mathias Sauer efter en lille times tid uheldig med at ramme stolpen på en afslutning. 

Kort efter var AGF også uheldig, da Puskas kom til en omstilling, som de udnyttede til at komme foran 2-3. En streg i regningen for gutterne efter en ellers stærk indledning på anden omgang. 


Men vi kløede fortsat godt på offensivt og dominerede i stigende grad spillet mod en stærkere modstander end i mandags. Og med få minutter tilbage kom udligningen, da også efter et godt gennembrud fra Mathias Sauer, som spillede Janni Serra fri foran mål til 3-3. En fortjent udligning efter gode perioder af gutterne i anden omgang. Dagens testkamp var den sidste på den første træningslejr, som slutter i morgen, hvor SL-truppen rejser hjem til Aarhus. 

AGF 1. halvleg:

Jesper Hansen, Michael Akoto, Tobias Anker, Felix Beijmo, Gift Links, Mads Emil Madsen, Julius Beck, Tobias Bach, Peter Bjur, Mikael Anderson, Patrick Mortensen.

AGF 2. halvleg

Bailey Peacock-Farrell, Luka Callø (for Akoto efter 63’), Frederik Tingager, Mikkel K. Kristensen (for Felix Beijmo efter 70’) Jacob Andersen, Frederik Brandhof, Magnus Knudsen, Eric Kahl, Tobias Bech, Mathias Sauer, Janni Serra.